Станція "Карпати"

Себя показать - других посмотреть. Все - домашние макеты, самоделки, конверсии, и т.п.
Аватар користувача
Вовчик188
Шаман Донецкий
Повідомлень: 2198
З нами з: 26 липня 2009, 12:33
Ім'я: Владимир
Звідки: Донецк->Санкт-Петербург
Дякував (ла): 32 рази
Подякували: 191 рази
Контактна інформація:

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення Вовчик188 » 02 вересня 2013, 22:06

Красотища!!!
H0 "наше все" СЖД, РЖД, УЗ, III-IV эпохи

Аватар користувача
Muton
Повідомлень: 2098
З нами з: 10 червня 2010, 09:04
Ім'я: Витя
Звідки: Киев
Дякував (ла): 140 рази
Подякували: 41 рази

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення Muton » 03 вересня 2013, 11:21

Да, Миша, руку профессионала сразу видно! :shock: Просто молодца, слов нет.

P/S: кит вагона-лесовоза когда будет ;)
Trains. Cooking. Cycling. So many choices but so little time. (с)

Аватар користувача
pretender
Повідомлень: 344
З нами з: 06 лютого 2010, 01:11
Ім'я: MISHIC
Звідки: київ
Подякували: 34 рази

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення pretender » 03 вересня 2013, 22:53

Дякую за хороші слова, :oops: От вирішив ще пару фоток викинути, це ще не готово але майже майже!!!
Хоча виникла нова проблема, тепер я захотів зробити модуль під цей вокзальчик, матеріали є, бажання є, але місця для модуля нема, не планувалось робити модуль, але так хочеться))) освітлення вже навіть поставив, думаю пару стовпів поставити так як на справжній станції, але це потім.
Вкладення
2013-09-03 22.35.26.jpg
2013-09-03 22.41.17.jpg
2013-09-03 22.40.17.jpg
2013-09-03 22.40.51.jpg
2013-09-03 22.38.24.jpg
2013-09-03 22.38.11.jpg
Експреси 5 епоха. Погляд у майбутнє)))
Єдина країна - Україна!!!

dr.jones
Повідомлень: 147
З нами з: 24 червня 2010, 14:49
Звідки: Ужгород
Дякував (ла): 1 раз

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення dr.jones » 03 вересня 2013, 23:06

Якщо це цікаво і випадково нема фотографій довкола станції то можу найближчим часом їх зробити. Це не так далеко.
Улыбайтесь, все могло быть намного хуже.

Аватар користувача
zizik
Повідомлень: 543
З нами з: 04 січня 2012, 17:18
Ім'я: Руслан
Звідки: Lemberg

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення zizik » 03 вересня 2013, 23:22

Міша, робота просто СУПЕЕРРРР!!!!! Молодець!
Хоча виникла нова проблема, тепер я захотів зробити модуль під цей вокзальчик, матеріали є, бажання є, але місця для модуля нема,

На початку написано не правильно (слово "проблема") :x , а потім - правильно ( "бажання") :D :D :D Головне, що в тебе є бажання а місце для модуля - знайдеться.
Зображення
Єдина Україна!

Аватар користувача
pretender
Повідомлень: 344
З нами з: 06 лютого 2010, 01:11
Ім'я: MISHIC
Звідки: київ
Подякували: 34 рази

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення pretender » 03 вересня 2013, 23:23

Є майже всі фото але ту сторону де вхід(пристройка) з козирьком не можу знайти ніде, маю на увазі нормальний вид, там є пандус але майже не видно на тому фото де в мене є. Там ніби криничка чи що.
Вкладення
01_Karpaty.JPG
По праву сторону я не знаю що там, там є парковка але ???
01_Karpaty.JPG (52.66 Кіб) Переглянуто 3717 разів
Експреси 5 епоха. Погляд у майбутнє)))
Єдина країна - Україна!!!

Аватар користувача
pretender
Повідомлень: 344
З нами з: 06 лютого 2010, 01:11
Ім'я: MISHIC
Звідки: київ
Подякували: 34 рази

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення pretender » 07 вересня 2013, 23:53

Станцію закінчив робити, але вагаюсь чи робити модуль під цю станцію чи не варото. Якщо так то варто робити з пероном щоб став мінімальний составчик. В натурі там перон довжиною 195метрів, в НО це 2.25м але це вже нада 2 модуля бо один 2.25 буде довгий і важко транспортувати буде, вкорочувати це теж не то... Що робити? Може хто, що порадить?
Там місточок пішохідний є, аж ковбасить мене щоб його зробити...))) так нема нормальних фото його і розмірів(((
Фото завершеного воекзала хочу зробити професійні, друг фотограф прийде і ми щось придумаємо! тоді і викладу!
Вкладення
gkfyyy.JPG
Експреси 5 епоха. Погляд у майбутнє)))
Єдина країна - Україна!!!

st2365
Повідомлень: 10
З нами з: 19 вересня 2012, 15:59
Звідки: Kiev

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення st2365 » 08 вересня 2013, 13:32

pretender писав:варто робити з пероном, щоб став мінімальний составчик. В натурі там перон довжиною 195 метрів, в НО це 2,25 м, але це вже нада 2 модуля, бо один 2,25 буде довгий і важко транспортувати буде, вкорочувати це теж не то...

Сделайте модуль длиной 1,5 м — и 4-вагонный состав с локомотивом поместится, и перевозить нетяжело.

Аватар користувача
uragan
Повідомлень: 162
З нами з: 28 січня 2010, 00:52
Звідки: Луганск
Дякував (ла): 7 рази
Подякували: 4 рази

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення uragan » 08 вересня 2013, 16:14

...и обязательно пешеходный мост.

Аватар користувача
pretender
Повідомлень: 344
З нами з: 06 лютого 2010, 01:11
Ім'я: MISHIC
Звідки: київ
Подякували: 34 рази

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення pretender » 13 вересня 2013, 01:04

Це доля,є всі матеріали і бажання, тому буду робити модуль під цю станцію! Склав невеличкий план і найближчим часом приступим до роботи!
Вкладення
модуль карпати.JPG
модуль карпати.JPG (46.51 Кіб) Переглянуто 3583 разів
Експреси 5 епоха. Погляд у майбутнє)))
Єдина країна - Україна!!!

Аватар користувача
pretender
Повідомлень: 344
З нами з: 06 лютого 2010, 01:11
Ім'я: MISHIC
Звідки: київ
Подякували: 34 рази

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення pretender » 14 вересня 2013, 21:21

Нарізав заборчиків і хочу закупити фігурок людей але щоб не фарбовані а чистих. В нас в україні майже ніде нема, мож хто порадить?
Вкладення
2013-09-14 21.14.56.jpg
Експреси 5 епоха. Погляд у майбутнє)))
Єдина країна - Україна!!!

dr.jones
Повідомлень: 147
З нами з: 24 червня 2010, 14:49
Звідки: Ужгород
Дякував (ла): 1 раз

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення dr.jones » 14 вересня 2013, 22:46

Стосовно фігурок я порадив набір від РОКО, там якраз близько 30 не пофарбованих фігурок. Для повної автентичності повинен бути перехід він не тільки над коліями але і над дорогою.
Улыбайтесь, все могло быть намного хуже.

Аватар користувача
pretender
Повідомлень: 344
З нами з: 06 лютого 2010, 01:11
Ім'я: MISHIC
Звідки: київ
Подякували: 34 рази

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення pretender » 14 вересня 2013, 23:46

Так де їх купити? :(
Експреси 5 епоха. Погляд у майбутнє)))
Єдина країна - Україна!!!

Аватар користувача
zizik
Повідомлень: 543
З нами з: 04 січня 2012, 17:18
Ім'я: Руслан
Звідки: Lemberg

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення zizik » 15 вересня 2013, 00:31

Бачив пару штук на Аукро продаеться, правда трохи за дорого. Міша, ти вирішив робити довжину модуля 2.25 чи коротше. Я просто думаю 2.25 буде краще( ефектніше) :)
Зображення
Єдина Україна!

Аватар користувача
pretender
Повідомлень: 344
З нами з: 06 лютого 2010, 01:11
Ім'я: MISHIC
Звідки: київ
Подякували: 34 рази

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення pretender » 15 вересня 2013, 00:49

Модуль буде 150см на 50см, ((( погано але в мене куча обмежень які не дозволяють робити більше, поки що! але я його поєднаю зі своїми модулями і в мене буде загальна довжина 7 метрів. ;)
Експреси 5 епоха. Погляд у майбутнє)))
Єдина країна - Україна!!!

Аватар користувача
Вовчик188
Шаман Донецкий
Повідомлень: 2198
З нами з: 26 липня 2009, 12:33
Ім'я: Владимир
Звідки: Донецк->Санкт-Петербург
Дякував (ла): 32 рази
Подякували: 191 рази
Контактна інформація:

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення Вовчик188 » 15 вересня 2013, 21:33

Миша, по поводу фигурок-напишу в ЛС, кое-шо маю ;)
H0 "наше все" СЖД, РЖД, УЗ, III-IV эпохи

Аватар користувача
pretender
Повідомлень: 344
З нами з: 06 лютого 2010, 01:11
Ім'я: MISHIC
Звідки: київ
Подякували: 34 рази

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення pretender » 16 вересня 2013, 00:22

Тут було трохи часу вирішив зробити пробу моста, (висота, ширина і як воно буде), все зробив по кресленнях, але він мені низьковатий здається, хоча витримав всі норми і стандарти 6800 від колій!
Вкладення
2013-09-16 00.00.24.jpg
Експреси 5 епоха. Погляд у майбутнє)))
Єдина країна - Україна!!!

xronik
Повідомлень: 127
З нами з: 31 березня 2009, 16:34
Ім'я: И.К.С.
Звідки: уже недолго осталось ждать

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення xronik » 19 вересня 2013, 06:31

=
Востаннє редагувалось 09 жовтня 2014, 13:12 користувачем xronik, всього редагувалось 1 раз.
Ще не вмерла Ukraine
****-
-----
****-

Аватар користувача
pretender
Повідомлень: 344
З нами з: 06 лютого 2010, 01:11
Ім'я: MISHIC
Звідки: київ
Подякували: 34 рази

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення pretender » 19 вересня 2013, 11:24

Криволінійні різи я роблю вручну, якщо нада щось підправити то можна фрезером ручним, але за той час що я працюю з макетами то рука вже набита і підправляти мало що доводиться! Успіх в роботі залежить від хорошого і гострого інструменту. Я працюю з ножами стенлі, а також все що може допомогти, стамески пилки і т.д. В загальному в мене більше 50 одиниць різних ножів, але ходовий то це ніж малий стенлі, головне щоб леза були його рідні не китай, а то вони тупляться, не ріжуть і покалічитись ними можна!!! інструменти недешеві але того варті, в мене ножа вистачає на 3 роки як мінімум!
Вкладення
nozh-stanley-(0-10-095).jpg
ніж для тонкого пластика
nozh-stanley-(0-10-095).jpg (13.74 Кіб) Переглянуто 3430 разів
erkekler_yapi_market_1363865526_5.jpg
грубий ніж для товстого пластика
erkekler_yapi_market_1363865526_5.jpg (95.42 Кіб) Переглянуто 3430 разів
Експреси 5 епоха. Погляд у майбутнє)))
Єдина країна - Україна!!!

Аватар користувача
pretender
Повідомлень: 344
З нами з: 06 лютого 2010, 01:11
Ім'я: MISHIC
Звідки: київ
Подякували: 34 рази

Re: Станція "Карпати"

Повідомлення pretender » 27 вересня 2013, 00:45

Є пару фоток по мосту, але часу мало немає коли зібрати все до кучі!
Вкладення
2013-09-27 00.05.27.jpg
2013-09-27 00.05.08.jpg
Експреси 5 епоха. Погляд у майбутнє)))
Єдина країна - Україна!!!


Повернутись до “Наши работы”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей